У місті Сарни народжується розкішний житловий район, де кожен почуватиметься щасливим. ІНТЕРВ’Ю.

31-01-2019

Комфортний для життя новий район міста розпочала будувати компанія «Алатир-Інвест» у місті Сарни. Першим будинком, що будується і незабаром буде зданий в експлуатацію є житловий будинок «Рубін.

Якими будуть нові будинки та інфраструктура комплексу ми запитали у генерального директора групи компаній «Алатир-Інвест» Геннадія Опанасюка.

-         Геннадію Івановичу, ще рік тому Ви розпочали будівництво житлового комплексу під назвою «Варшавський» у місті Сарни. Проте лише нещодавно презентували весь комплекс. Наших читачів цікавить питання, коли буде зданий перший будинок в експлуатацію?

-         Сьогодні на стадії завершення будівництво першого будинку під назвою «Рубін». Незабаром ми розпочинаємо фарбувати фасад та здійснюємо внутрішні опоряджувальні роботи, продовжуємо влаштовувати внутрішні інженерні системи в будинку. Більше того, нами вже були прокладені нові зовнішні інженерні мережі до житлового масиву, що забезпечать якісне обслуговування нового району. «Рубін» плануємо здавати в експлуатацію у першому кварталі 2019 року. Однак, як Ви розумієте, погодні умови можуть вносити свої зміни в наші плани.  

-         Тобто, це лише перший будинок, якими будуть інші будинки?

-         Житловий комплекс «Варшавський» — це не один і не два будинки, а новий район міста Сарни із власною інфраструктурою. Разом із дизайнерами, архітекторами та маркетологами ми розробили дизайн будинків у стилі дорогоцінного каміння. Вони матимуть назви «Рубін», «Смарагд», «Сапфір» та «Аметист». Віримо, що коштовне каміння, яке закладене в ідею сучасного житлового комплексу, стане своєрідним оберегом для родин. В оформленні будинку ми використаємо суперграфіку — це метод  декорування зовнішніх  стін, розроблений архітекторами постмодернізму — лаконічні, помітні мотиви, зазвичай яскравих кольорів, намальовані на фасаді багатоповерхової будівлі на всю його висоту. Прагнемо додати фарб місту Сарни, зробити його красивим, яскравим та перетворити у максимально комфортне для життя. Кольори будинків неодмінно додадуть життя місту, стануть його «родзинкою».

-         Яким чином забезпечуватимете комфорт?

-         Я переконаний, що людина повинна жити у комфортних умовах — хороші дороги, чисті вулиці, красивий благоустрій, місця для відпочинку дорослих та дітей. Саме тому, ми розробили концепцію району, відповідно до потреб людей. Тут передбачені дитячі майданчики, красива та доглянута територія для прогулянок, місця для відпочинку із ландшафтним дизайном та достатня кількість парковок і, неодмінно, велопарковок. Крім того, поблизу житлового комплексу – церква, ліцей, зупинки громадського транспорту, медичний заклад, цілодобова аптека, маркет побутової техніки, супермаркет та автовокзал. А на першому поверсі будинків будуть магазини, аптека та кав’ярні. Маємо гарний приклад будівництва житлового комплексу у місті Вараш, де наша команда фактично на полі збудувала красивий житловий комплекс та посадила красивий сквер, що став улюбленим місцем відпочинку для містян. Цей досвід ми неодмінно повторимо і у Сарнах. Наша головна мета — подарувати мешканцям міста справді розкішний житловий район, де кожен почуватиметься щасливим.

-         А ціни на квартири змінюватимуться?

-         Будуємо високоякісне житло за доступною ціною. Наш комерційний відділ розробив гнучку цінову політику. Маємо акційні пропозиції, вигідні розтермінування, різноманітні Програми лояльності та подарунки від Компанії-забудовника, а також кредитування від банків-партнерів. Отож, запрошую всіх бажаючих придбати хороше житло та відчути всі переваги життя у новобудові.

-         Дякуємо за розмову та чекаємо на перший результат Вашої роботи.

Ласкаво просимо у Центр продажу:

 м.Сарни, вул. Технічна 1

067 904 97 40

Більше інформації на сайті: warsaw.alatyrinvest.com

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.