ТОП-5 переваг життя у новобудовах ЖК «Варшавський»

11-10-2017

Нова квартира – початок нового етапу у житті. Адже ви повністю переформатовуєте свій простір. Вперше у Сарнах розпочалося будівництво десятиповерхових новобудов – житловий комплекс «Варшавський».

В місті, де немає жодних висотних будинків, ми станемо першими, хто пропонує новий формат житла. Нові комунікації, просторі квартири та облаштована територія навколо – це не всі наші переваги. Тому ми виділили ТОП 5 переваг життя у житловому комплексі «Варшавський»:

1. Зручна інфраструктура

Фактично створюється новий мікрорайон у місті Сарни, що додасть комфорту Вам та Вашим рідним. Поруч- аптека, магазини та автовокзал. Житловий комплекс знаходиться подалі від шумної автомагістралі, що забезпечить затишок родині.

2. Високоякісні будівельні матеріали

Одним із пріоритетів компанії-забудовника є висока якість будівництва. Адже лише нові та надійні матеріали можуть забезпечити довговічність будинків та комфорт мешканців. У новобудовах будуть висоякісню вікна, броньовані двері, лічильники, якісна цегла та інше.

3. Енергозберігаючі технології

Зважаючи на високу вартість комунальних послуг, компанія-забудовник встановлюватиме європейські системи, що дозволять заощаджувати енергію. Це дуже актуально і ми подбали про це завчасно.

4. Високий рівень безпеки

У житловому комплексі «Варшавський» кожен почуватиметься захищено, адже ми встановимо відеокамери. Продумана система безпеки дозволить не перейматися за безпеку вашої родини.

5. Високі стандарти благоустрою

Погодьтеся, приємно, коли поруч із будинком в якому ви живете є красива ділянка для прогулянок із сімєю, є місця для відпочинку. Компанія-забудовник гарантує озеленення території, поруч із будинками.

Це неповний перелік переваг, у цьому списку мають бути ще панорамні вікна, високоякісні ліфти, європейський стиль планування кварти, тераси на найвищих поверхах та багато іншого…) Але про це у наступних новинах.

Якщо обирати між своєю квартирою радянського зразка і новенькою, із продуманими деталями, що зроблять Ваше життя комфортним – то скоріше за все варто обрати другий варіант.

Ми чекаємо на Вас у Центрі продажу – м.Сарни, вул. Технічна 1

067 444 91 10.

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.