Львівський архітектор впроваджує ноу-хау у житловому комплексі «Варшавський»

06-09-2017

Сучасні багатоповерхові будинки вже почала будувати група компаній «Алатир-Інвест» у місті Сарни. Житловий комплекс «Варшавський»- це не просто квадратні метри, це сучасне європейське помешкання, здатне змінити ваше уявлення про квартиру. Про сучасне, ергономічне планування та унікальне архітектурне рішення комплексу розповів львівський архітектор Ігор Гризлюк.

Сарни – маленький Львів

-Розпочавши будівництво у місті Сарни, ми прагнемо запропонувати майбутнім власникам квартир сучасне житло та врахувати всі потреби наших покупців. Саме тому, ми запросили до співпраці відомого львівського архітектора, який вдосконалив існуючі фасади будинків, додав їм неймовірно красивих акцентів, а також розробив планування на будь-який смак та гаманець. Ми прийняли рішення використати більш дорогі будівельні матеріали та додали більше декору. Окрім того передбачили багато рішень, які додадуть комфортності для наших мешканців, – розповідає генеральний директор компаній Геннадій Опанасюк.

Львівський архітектор Ігор Гризлюк знаменитий своїм проектом «Парус», який сколихнув українців своїм новаторством у будівництві. На рахунку архітектора сотні різнопланових об’єктів, відомих в Україні та далеко за її межами.

-Сарни – це районний центр який розвивається. Це «маленьке місто Львів», яке стоїть на перетині багатьох доріг міжнародного значення. Відповідно, саме тут процвітає індустрія торгівлі та транзиту, поступово збільшується кількість робочих місць і виникає потреба в житлі, - розповідає Ігор Гризлюк.

Європейські квартири-трансформери

- Я розробив планування квартир, здатне задовольнити смак навіть найвибагливіших покупців. На типовому поверсі квартири досить різні: однокімнатна стандартна, однокімнатна плюс, двокімнатна стандартна та двокімнатна плюс, трикімнатна стандартна та трикімнатна плюс. Квартира «плюс» - це студійні квартири, або квартири-трансформери. В ній є ізольована спальня та кухня з можливістю вітальні. Ми навіть передбачили можливість купити дві квартири і об’єднати їх у одну.

У будівництві використовується каркасна технологія, що дозволяє зносити елементи перегородок, які не шкодять сусідам і не нищать конструкцію будівлі. Це можливо після здачі будинку у експлуатацію. Відповідно, маєте право розширювати квартири, адже пілонний метод колони не ламає бетонних конструкцій.

-В  сфері дизайну я 15 років і в більшості випадків я зносив перегордки для зручності господарів. Ми спроектували більші за площею санвузли, для того щоб поставити пральну машинку, зробити більш комфортний інтер’єр . Як показує практика, додаткові півметра можуть повністю змінити простір у кращий бік. Зменшуючи загальну площу квартири, ми збільшуємо її ергономічність.

На першому поверсі передбачене приміщення для велосипедів та колясок. Ця опція є дуже рідкісна у великих містах, проте необхідна для мешканців багатоповерхівок.

Також у ЖК «Варшавський» є дворівневі квартири – це міні-особняки, що матимуть власну терасу. Такий варіант житла для тих, хто прагне жити у власному домі, проте не хоче та не має часу доглядати за територією. У цій квартирі є простора вітальня у 30 кв. м, можливість спроектувати стандартну чи об’єднану кухню. Тераса - це ідеальне місце для сніданків та запашної кави.

Французькі вікна та французькі балкончики

Трендом сьогодення є панорамні, або ще їх називають французькі вікна. Перевагою таких вікон є цікавий зовнішній вигляд та просторий і світлий інтер’єр у квартирі.

-Балкон в пострадянській архітектурі – це евакуаційний вихід, який необхідний під час пожежі. Згідно пожежних вимог, у кожному будинку має бути два пожежних виходи – сходова клітка і балкон. Ми робимо дві сходові клітки, тому немає необхідності робити балкон. Якщо комусь необхідні господарські площі, тоді ми робимо балкон 60 см глибини. У місцях французького балкону використовуватиметься теплий монтаж віконних пройомів, це означає що вікно буде ширшим. Таким чином ми не витрачаємо площу на необхідний балкон. Друга сходова клітка – це додаткові витрати з боку забудовника, проте це додає комфорту для мешканців. Балкон стане додатковою опцією.

Сучасна архітектура

Художня виразність дуже важлива у будівництві. Ми прагнемо створити будинки «Рубін» та «Смарагд», які запам’ятаються.

- Ми реалізовуємо комбінований фасад – алюмінієві каркаси, тобто віконні конструкції, композитний матеріал HTP-панелі та алюміній та мокрий фасад. Це дорогі матеріали, популярні в Європі вже близько 20-ти років. Архітектурний стиль – конструктивізм,ще його називають мінімалізм.

Отож, житловий комплекс «Варшавський» - комфортабельне житло із універсальним плануванням за доступною ціною. Лише сучасні технології та інноваційні рішення. 

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.