У першому кварталі 2019 року буде зданий в експлуатацію перший будинок житлового комплексу «Варшавський» у місті Сарни

17-07-2018

Сучасний житловий комплекс «Варшавський» незабаром з’явиться у місті Сарни. Про темпи будівництва та плани на майбутнє редакція газети «Сарненські новини» вирішила запитати у генерального директора групи компаній «Алатир-Інвест» Геннадія Опанасюка.

-         Геннадію Івановичу, наших читачів цікавить питання, коли планується здача в експлуатацію житлового комплексу «Варшавський»?

«Сьогодні ми активно будуємо перший будинок «Рубін», який гарантовано завершимо у першому  кварталі 2019 року. Паралельно розпочнемо будівництво другого будинку - «Смарагду». Незважаючи на невелику паузу у будівництві, пов’язаною із вдосконаленням та покращенням проекту, сьогодні ми активно нарощуємо темпи та будуємо практично без вихідних.

-         А чому відбулася пауза? Що саме вирішили вдосконалити?

«Ми залучили відомих львівських архітекторів для вдосконалення планування квартир для комфортного життя. На це пішло дещо більше часу, ніж ми очікували. Також залучили висококваліфікованих спеціалістів для розробки внутрішньої інфраструктури комплексу. Повірте, нам буде чим здивувати жителів міста Сарни.

-         На якому етапі будівництва сьогодні знаходиться житловий комплекс «Варшавський»?

«Станом на 15 липня збудовано монолітний каркас будинку до 8 поверху, виконуються роботи з улаштування міжквартирних та міжкімнатних перегородок, здійснюється кладка зовнішніх стін будинку. До кінця літа плануємо розпочати всі внутрішні оздоблювальні роботи, встановити вікна та двері та розпочати роботу над опорядженням фасаду. Окрім того, працюватимемо над облаштуванням території для відпочинку. Незабаром вулиця Технічна перетвориться на сучасний, стильний мікрорайон із новобудовами, облаштованою територією, парками та скверами для сімейного відпочинку.

            -  Які ціни на квартири?

«Ми маємо досить лояльні умови придбання житла для своїх Клієнтів – це система знижок, вигідні розтермінування, Програми лояльності та постійні акції. Для прикладу, нещодавно стартувала акційна пропозиція на однокімнатні квартири, їх ціна становить лише 13 700 $. Це досить вигідна ціна, як для квартири у сучасній новобудові. Наші Клієнти не матимуть тих проблем, які можуть виникнути на вторинному ринку нерухомості (зношені мережі, планування радянського типу, не надто сучасні під’їзди та ліфти). Це акція діятиме лише у липні, надалі такої ціни точно не буде, адже із кожним етапом будівництва, ціни лише зростатимуть. Тому раджу таки скористатися цією акційною пропозицією».

-         Чи даєте Ви гарантії, що житловий комплекс таки буде добудований вчасно?

«Незважаючи на всі чутки,  група компаній «Алатир-Інвест», яку я очолюю, вчасно здає всі свої об’єкти та будує якісно. І це не порожні слова, адже маємо великий кредит довіри серед наших Клієнтів та державними структурами. Зокрема ми фактично збудували та вчасно здали в експлуатацію найкращий в Україні Сарненський відділ поліції. Виконуючи державне замовлення ми вчасно здали в експлуатацію в травні поточного року Ситуаційний центр поліції Рівненської області, який вже визнаний одним з найкращих центрів в Україні. А у місті Вараш близько 100 сімей вже живуть у новозбудованому житловому комплексі «Оберіг» та навіть після здачі будинків у експлуатацію, отримують приємні бонуси від Компанії. Для нас Клієнти стали близькими друзями та однією великою родиною! Тому житловий комплекс «Варшавський» гарантовано буде добудований вчасно та якісно. Проста відповідь на питання чому варто купувати зараз, на цьому етапі будівництва – тому що це дешевше і є більший вибір квартир. Запрошуємо Вас переконатися, що квартира у новобудові – це якісно кращий рівень життя!»

Дякуємо за розмову і ми неодмінно завітаємо на будівельний майданчик.

Адреса Центру продажу квартир Житлового комплексу «Варшавський» - м. Сарни, вул. Технічна, 1

Телефон для довідок: 067-444-91-10

Сайт: warsaw.alatyrinvest.com

 

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.