Стартує продаж квартир у другому будинку Смаргд житлового комплексу "Варшавський"

12-07-2019
Житловий комплекс "Варшавський" - новий спальний мікрорайон міста, що змінює увлення про сучасне житло. Комфортне, затишне та красиве місце для життя.

Група компаній "Алатир-Інвест" вже здала в експлуатацію перший будинок Рубін, а щасливі мешканці отримали омріяні ключі від квартир. Нова дорога, бруківка біля під'їзду, місця для відпочинку дорослих та дітей і звісно ж просторі квартири - це неповний перелік переваг життя у першій дев'ятиповерхівці.

Сьогодні ж наші Клієнти можуть придбати готове житло та отримати ключі від свого помешкання.

Новий будинок - нове планування

Другим будинком стане Смарагд, який розпочинають будувати вже в серпні. Чим він відрізнятиметься від Рубіну?

Це буде принципово інше планування, а також наявність засклених лоджій.

- Ми пропонуємо нашим Клієнтам різні типи помешкань. Саме тому будинок Смарагд матиме інше планування, проте наповненість будинку та якість матеріалів залишиться на якісно хорошому рівні. На першому поверсі також передбачені комерційні приміщення, що забезпечить хорошу внутрішню інфраструктуру для всього району, - розповідає комерційний директор групи компаній "Алатир-Інвест" Олексій Косінський.

Купівля квартири на старті - вигідна інвестиція

Група компаній "Алатир-Інвест" працює на довгострокову перспективу. Головним напрямком роботи компанії є розбудова малих міст.
Купівля квартири на початковому етапі будівництва - це завжди вигідне рішення, адже саме на першому етапі ціни на квартири є нижчими і до завершення будівництва ця квартира зростає в ціні.

Житловий комплекс "Варшавський" - це перші новобудови у місті Сарни і новий спальний район міста, що розбудовується. Сьогодні наші Клієнти мають вибір - обрати вже готове житло у Рубіні або ж придбати квартиру у Смарагді за нижчою ціною на старті будівництва і зачекати до готовності будинку. 

Обирайте комфортне життя для себе та своєї родини!

м. Сарни, вул.Технічна 1 

067 904 97 30


Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.