Перший дорогоцінний камінчик у скарбничці Сарненських коштовностей є!

21-06-2019

На перший день Трійці, напередодні 134-ї річниці міста сарненці отримали чудовий подарунок – забудовник «Алатир-Інвест» відкрив першу новобудову житлового комплексу "Варшавський". Подія видалась дуже яскравою. У програмі була лотерея та розіграш призів від Забудовника, квест. Для дітей – розваги з аніматорами, аквагрим, фокусник, смаколики.

На 9-му поверсі була креативна фотозона (креативність підкреслювалась в першу чергу тим, що підійматись туди потрібно було пішки – ліфт цього дня не вмикався). Відбулась і екскурсія будинком. Присутніх познайомили з представниками компанії, будівельникам вручили подарунки і подяки, а власникам – ключі від квартир.

Серед новоселів розігрувались призи – речі, що необхідні будуть у господарстві – праска, мультиварка, мікрохвильовка, пилосмок та пральна машина. А призами для гостей, багато яких зібралось на відкриття, незважаючи на неймовірно спекотну погоду (але слід відмітити, що організатори дійства передбачили це і подбали про комфорт для гостей – бажаючі могли втамувати спрагу напоями та фруктами і ягодами на будь-який смак), були 3 сертифікати-знижки на 1м2 (а це від 11800грн.) При придбанні житла, на сеанс в спа-салоні готелю "Варшавський", на вечерю вартістю 2000 грн. в ресторані того ж готелю та 2 квитки на концерт за участю гурту «Мозги».

Генеральний директор  компанії «Алатир-Інвест» Геннадій Опанасюк розрізав червону стрічку біля входу в будинок, організатори свята вручили йому традиційний хліб на вишиваному рушнику і всіх запросили оглянути будинок зсередини.

Перший будинок має назву РУБІН, відповідно і розфарбований відтінками червоного. Отож можна образно сказати, що завершена новобудова – це перший дорогоцінний камінь у шкатулці Сарненських коштовностей, яка згодом поповниться ще трьома – СМАРАГД, АМЕТИСТ і САПФІР. Вже в липні передбачається початок будівництва другого (того, що називатиметься СМАРАГД), а закінчити – через 18-20 місяців.

Поцікавилась назвою компанії – «Алатир». Це слово означає один із найсильніших слов’янських оберегів, що містить в собі всі знання і життєвий досвід наших предків. У ньому сила і велич природи і сил, що керують нашим світом. Цей оберіг споконвіків охороняє людину, захищає від хвороб, дарує благополуччя. Такими, сподіваємось, є і будинки компанії з такою претензійною назвою – будинки з аурою благополуччя і атмосферою затишку.

Сарненська новобудова – не перший проект «Алатир-Інвест». Одним із уже реалізованих проектів (останній, четвертий будинок уже на стадії 7-ого поверху) є житловий комплекс «Оберіг» у місті Вараш.  Сарненський назвали Варшавським, тому що стоятиме біля перетину двох міжнародних шляхів (одну з трас так і звемо «Варшавка»), а ще тому, що це має бути житло за євростандартами.

Житловий комплекс «Варшавський» - перші у м. Сарни багатоповерхові будинки, запроектовані з дотриманням найвищих стандартів якості, безпеки та комфорту. На будівельному майданчику працювала професійна команда будівельників, на чолі з головним інженером. Це люди, які вкладають частину душі в оселі, які будують. Окрім того, як зазначив заступник генерального директора компанії Ігор Кравченко, будували, як для себе – адже земляки – його родина 10 років (1973-1983роки) проживала в Сарнах. Як представники компанії, так і будівельники – молоді амбіційні, успішні люди. Тому житловий комплекс «Варшавський» - новий погляд на створення спального району міста із розвиненою інфраструктурою, а новосели – молоді сім’ї.

Міркуйте – можливо й ви станете їх сусідами.

                       Член Національної спілки журналістів України Тамара Станкова.

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.