Компанія-Забудовник житлового комплексу «Варшавський» інвестує у розвиток міста

22-11-2018

Новий житловий мікрорайон народжується у місті Сарни. Житловий комплекс «Варшавський» - це перші багатоповерхові будинки із сучасною розвиненою інфраструктурою та функціональним благоустроєм. Комфортні квартири, місця для відпочинку, достатня кількість паркомісць, сучасні, комфортні та безпечні дитячі майданчики – це неповний перелік переваг, які отримають мешканці нового житлового комплексу.

Забудовником є група компаній «Алатир-Інвест», що успішно реалізувала та продовжує будувати житловий комплекс у місті Вараш. Компанія якісно та вчасно провела реконструкцію Сарненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області, що став найкращим в Україні та успішно надалі співпрацює з ГУНП в Рівненській області на інших підрядних об’єктах.

Головними принципами роботи Компанії є відповідальність за якість будівництва, чесність, законність та прозорість.

Перш за все – комфорт мешканців

За словами генерального директора групи компаній «Алатир-Інвест» Геннадія Опанасюка, Компанія-Забудовник комплексно підійшла до забезпечення комфорту мешканців майбутніх новобудов. Фактично «з нуля» були прокладені нові інженерно-комунікаційні мережі, що дозволять забезпечити безперебійне електропостачання, водопостачання та водовідведення для нового мікрорайону міста.

-          Разом із житловим комплексом «Варшавський» у Сарнах ми побудуємо надійну та самодостатню інфраструктуру для міста, яка дозволить вирішити багато комунальних проблем, з якими живуть власники вторинного ринку житла.  Сьогодні всі міста потребують оновлення житлово-комунального господарства, тому наше першочергове завдання – побудувати якісно нові комунікаційні мережі, що стануть першим кроком для забезпечення комфорту людей. Наша компанія не просто будує будинки, вона створює комфортне середовище для життя, - розповідає Геннадій Опанасюк.

Нові комунікаційні мережі для міста Сарни

Як розповідає Геннадій Опанасюк, однією з «болючих» проблем міста є низький тиск води в міському водопроводі. Тому Компанія-Забудовник провела реконструкцію, а саме замінивши зношене насосне обладнання, що знаходиться на утриманні Центру будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівельних споруд» ПАТ «Укрзалізниця» на високоякісне, італійської торгової марки Calpeda. Саме ці насоси із свердловини живлять місто. А безпосередньо у будинках житлового комплексу «Варшавський» будуть встановлені насосні станції для підвищення тиску води.

-          Для забезпечення цілодобової, безперебійної подачі холодної води був прокладений новий трубопровід, довжиною в 1 200 м. Зміни у систему водопостачання міста вартували для компанії понад 2 млн. грн. Ми розуміємо необхідність та важливість цих змін, що дозволять нашим мешканцям отримати якісні послуги та відчути новий рівень життя у новобудовах.

Окрім того, сьогодні спільно з регіональною газовою компанією ПАТ «Рівнегаз» Компанією-Забудовником, розпочато роботу над прокладанням зовнішніх, а в подальшому і внутрішніх інженерних мереж з газопостачання. У січні заплановано будівництво газорозподільного пункту, що забезпечить стабільний тиск газу у квартирах. Зі слів Геннадія Опанасюка, всі ці роботи спрямовані на забезпечення комфорту мешканців нового мікрорайону міста.

Спільно з ПрАТ «Рівнеобленерго» Компанією-Забудовником розроблено проект по облаштуванню інженерних мереж із зовнішньої та внутрішньої електрифікації нового мікрорайону міста з окремою трансформаторною підстанцією для забезпечення необхідної потужності.

-          Разом із провідними спеціалістами ми оновлюємо інфраструктуру міста. Віримо, що із будівництвом сучасного житлового комплексу «Варшавський», місто Сарни отримає «нове дихання» та стане справжньою столицею Рівненського Полісся. Тут є великий потенціал, і наше спільне завдання його розкрити. За сприятливих погодних умов, вже у першому кварталі 2019 року, перший будинок «Рубін» буде зданий в експлуатацію,  нові мешканці отримають ключі від своїх квартир та зможуть відчути переваги комфортного життя у новобудові, - розповів Геннадій Опанасюк.

Наразі Компанія врахувала всі побажання Клієнтів щодо облаштування благоустрою прибудинкової території. Сьогодні дизайнерсько-архітектурна група Компанії втілює в життя ці ідеї та незабаром презентує їх всім охочим.

Компанія є відкритою до діалогу та запрошує всіх бажаючих поділитися власним баченням розвитку мікрорайону.

Центр Продажу житлового комплексу «Варшавський» – м.Сарни, вул. Технічна 1

Номер телефону: 067-444-91-10

 

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.