Група компаній "Алатир-Інвест" урочисто відкрила перший будинок Рубін

17-06-2019

Перший крок до успішного перетворення міста Сарни зроблено. Група компаній «Алатир-Інвест» започатковує концепцію сталого розвитку міста, покликану додати комфорту для життя у співтворчості з мешканцями.

16 червня керівники компанії познайомили мешканців міста Сарни із новим житловим комплексом «Варшавський».

Урочисте відкриття будинку, дитячі розваги та вікторини, а також розіграш подарунків серед усіх мешканців , екскурсія на дах будинку неабияк здивували всіх присутніх.

Успішний бізнес можливий, лише за умови синергії бізнесу та громади, - у цьому переконані керівники групи компаній "Алатир-Інвест"!

- В основі нашої компанії лежить стратегія розвитку малих міст. Це дає можливість всій країні набувати економічної ефективності та процвітання. Для успішного розвитку міст є важливими ключові елементи - доступність, економіка, освіта та культура. Ми є представниками авангардної лінії «доступність для міста» - дороги, інфраструктура, житло. Ми починаємо цю професійну лінію з представлення нашого першого будинку під назвою Рубін. У 2014 році ми лише мріяли про цей проект, а сьогодні, у 2019 році, презентуємо Вам такий результат. Для нас це надзвичайно велика честь.

Наша компанія прийшла у місто Сарни з однією єдиною метою - розбудувати його, почати формувати якісний український бізнес.

Дякуємо всім, що розділили з нами це свято, за Вашу довіру та Вашу підтримку, - звернувся до всіх присутніх на відкритті житлового комплексу "Варшавський" генеральний директор групи компаній "Алатир-Інвест" Геннадій Іванович Опанасюк.

Власною історією поділився заступник генерального директора групи компаній «Алатир-Інвест» Ігор Кравченко.

«Мої батьки 10 років свого життя присвятили місту Сарни та Сарненському району і це свого роду задум Всевишнього, сакральна історія, коли змінюються покоління, а бажання вкладатися, розвивати, довіряти, лишаються незмінним. Ті результати, які ми сьогодні бачимо, стали можливими за однієї умови - синергія. Синергія – це об’єднання прагнень, віри, думок великої спільноти. Наша спільнота - це ті, кому ми можемо прямо дивитися в очі, це ті, з ким ми проходимо складні випробування, що випали на долю України, це та спільнота, що рухається з нами у мирному житті, а також люди, що народжують нові ідеї та втілюють ці ідеї в життя. Дякую всім за Вашу довіру, за те, що ви з нами разом».

За словами Ігора Кравченка, є принципова відмінність між термінами «Команда Зірок» і «Команда Зірка».

-          Ми маємо команду «Зірка», що об’єднує кваліфікованих спеціалістів, однодумців, що рухаються в одному напрямку. Тому я хочу вручити Подяки та подарунки для наших працівників, кваліфікованих інженерів, що реалізували даний проект.

Подяки та цінні годинники отримали працівники групи компаній «Алатир-Інвест»: Керівник дільниці Богдан Радчук, Керівник дільниці Сергій Фурманець, Майстер Юхим Гаврилюк, Майстер Сергій Книшук, Майстер Павло Доля, Майстер Андрій Безецний, Майстер Павло Безецний.

 І звісно ж не обійшлося без подарунків, які були розіграні між всіма присутніми та власниками квартир.

А саме -    гарантована знижка на квартири від групи компаній "Алатир-Інвест" – 1 м2 у подарунок, два квитки на концерт Мегаподія у місті Сарни 21 червня, сертифікат на Вечерю у готельно - парковому комплексі «Варшавський» на 2000 грн,    сертифікат на Спа-послуги у готельно - парковому комплексі «Варшавський» на 2000 грн.

А серед власників квартир було розіграно   побутову техніку – праска, мультиварка, мікрохвильова піч, пилосмок, супер приз - пральна машина

Завершальною «вишенькою» на торті стала екскурсія на дах і можливість побачити місто із 9-го поверху.

 

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.