Чому варто інвестувати гроші у нерухомість? Кілька об’єктивних порад, що дозволять отримати пасивний дохід

20-02-2019

 Найкращою інвестицією в майбутнє є купівля нерухомості. Це є альтернативою банківського депозиту, або ж складання коштів «під подушкою». Спробуємо більш детально розглянути, як грамотно вкласти кошти і не прогоріти.

Квартира для перепродажу

Перший варіант інвестування — купівля квартири на ранніх етапах будівництва, щоб заробити на її перепродажу в подальшому. Ні для кого не секрет, що чим ближче до завершення будівництва, тим вищою буде ціна -  ціна квадратного метра виростає в середньому на 30%.
Якщо ж інвестор відразу сплатить 100% вартості квартири, йому забудовник може дати ще 5-7% знижки. Головне — правильно вибрати об'єкт для інвестицій.

Що для цього потрібно:

— вивчити житловий комплекс — наскільки він виграє в питаннях якості матеріалів і робіт, архітектури, благоустрою, планувальних рішень;

— порівняти вартість квадратного метра з вартістю аналогів.

— поцікавитися історією забудовника і його попередніх об'єктів. На ринку є компанії, об'єкти яких користуються стабільно високим попитом, розкуповуються задовго до закінчення будівництва і постійно ростуть в ціні. Купівля квартири у такій компанії — гарантія того, що ви зможете перепродати квартиру вигідно.

Квартира для оренди

Другий варіант — покупка квартири для подальшої здачі в оренду. Тут ви можете обрати житло, розташоване в віддалених, але перспективних районах. Його також вигідно вибирати тим, хто не готовий ризикувати, вкладаючи гроші на початкових етапах будівництва.

Квартира в будинку, будівництво якого добігає кінця, обійдеться дорожче, ніж на початковому етапі на 20-30%. На етапі котловану можна вкластися в суму в $ 16 000-25 000, тоді як ближче до закінчення будівництва вона може вирости до $ 40 000.

При виборі квартири для здачі в оренду варто звертати увагу на інфраструктуру та локацію. Адже ті, хто шукає квартиру для оренди обиратимуть за рівнем зручності та комфорту.

 
Нерухомість – це той вклад у майбутнє на досить тривалу перспективу, що дозволить пережити будь-яку економічну кризу та нестабільність в країні.

Міста сьогодні набувають нового статусу в умовах децентралізації та реформування. Тому інвестувати у житло у невеликих містах – це може стати вигідним придбанням, навіть якщо Ви вже маєте будинок та квартиру.

Житловий комплекс "Варшавський" у місті Сарни - це новий комфортний мікрорайон для життя!

Центр продажу - м.Сарни, вул. Технічна 1

Інші новини

19-05-2021
Однокімнатна квартира за акційною ціною.

Відсвяткуй новосілля у Венеції

07-02-2020
Скоро весна, а це час незабутніх подорожей та вражень. Тому путівка до Італії - чудова нагода відсвяткувати придбання нової квартири у житловому комплексі "Варшавський", а після поїздки розпочати облаштовувати свою нову квартиру.

Індивідуальний курс на купівлю квартири у житловому комплексі "Варшавський"

27-12-2019
Ми маємо спеціальний курс спеціально для тебе!

Готова квартира у Рубіні або старт будівництва у Смарагді

24-07-2019
Сьогодні у мешканців Сарн є унікальна можливісь - придбати новеньку квартиру у Рубіні і одразу отримати ключі, або ж трішки зачекати і досить вигідно купити квартиру у Смарагді.

Мінімальний перший внесок при купівлі квартири у Смарагді

24-07-2019
Найвигідніші умови придбання квартири у будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський", що у місті Сарни.

Квартири у Смарагді із розтермінуванням на 24 місяці під 0%

16-07-2019
Старт продажів будинку Смарагд житлового комплексу "Варшавський" офіційно розпочато.